Jobb & Utbildning

TIDIGARE JOBB

2020

Angelstad sockenråd

angelstadbolmen.se

Det lokala sockenrådet önskade en modernare hemsida, mer anpassad för mobiltelefoner med övergripande information om föreningen och tydliga kontaktuppgifter.

2019

Beteende design i skolan

beteendedesigniskolan.se

Denna kund vill på ett enkelt sätt få ut en informativ hemsida med kontaktuppgifter, länkar till artiklar och allmän information om företaget.

Sollans Cafe´

sollanscafe.se.

I vår har vi uppdaterat denna kundens hemsida med ett helt nytt och fräscht utseende. Mer mobilanpassat, snabbare laddning, och bättre SEO.

Sidlandsmåla

sidlandsmala.se.

Denna kund ville ha en enkel och lättnavigerad hemsida för att hyra ut sin stuga under sommartid. Roligt att få jobba med olika språk.

2018

Sollans Cafe´

sollanscafe.se.

Jag har hjälpt denna kund med att göra en hemsida som först och främst är inriktad till mobilanpassning med en överskådlig och enkel blick på vad som serveras på cafét.

Takvårdsbolaget

takvardsbolaget.se.

Denna kunden har jag hjälpt att på ett modernt och snyggt sätt marknadsföra honom så att han när ut till fler av sina potentiella kunder.

2017

Ljungby Brottarklubb

ljungbybrottarklubb.se.

I detta fall vill kunden ha en informativ hemsida om tider för träningar och ett kontaktformulär för att vara snabbt kontaktbara på klubben.

Per Ingemarsson

peringemarsson.se.

Här har jag hjälpt en lokal konstnär att på ett smidigt sätt sprida sina vackra tavlor för allmän beskådning.

UTBILDNING

2017

Avancerad WordPress

Webbaserad

Jag har här fördjupat mina kunskaper i wordpress som är en riktigt stabil grund för alla hemsidor.

TESTIMONIALS

Per Ingemarsson

Konstnär

Som konstnär är det viktigt att ha en webbsida som är estetiskt tilltalande för ögat där varje tavla framträder så bra som möjligt. Eftersom jag själv inte är kunnig nog att bygga upp en sådan sida kontaktade jag Skoglund Art & Design och gissa om jag blev nöjd. Utifrån mina önskemål byggde Sebastian upp en sida som överträffade alla mina förväntningar. Sidan blev snygg, stilren och enkel att överblicka. Eftersom Sebastian har ett estetiskt öga för hur en hemsida ska se ut och samtidigt är öppen för kundens egna önskemål kan jag verkligen rekommendera att anlita Skoglund Art & Design. Alltid snabbt och trevligt bemötande.